Kabeh Kategori
EN

Signage Aluminium Composite Panel

Omah>Products>Signage Aluminium Composite Panel

1647851610407010
2
3
7
1647851610407010
2
3
7

Panel komposit aluminium kualitas dhuwur kanggo signage


High quality aluminum composite panel for signageItec-bond stands for sustainable construction quality and the high creative standards.
flatness pas, macem-macem lumahing lan werna uga formability banget.
Digunakake kanthi akeh ing pariwara, Platform Tampilan, Papan Tanda, Pusat Perbelanjaan, lsp.
Kerjane apik karo layar sutra utawa digital printing, semprotan-cat lan kelet cepet. Iku gampang kanggo ndandani kabeh claddings, kalebu kabeh wangun, ngarepke, kurva, radius, mlengkung, joints, sambungan, etc.

Description

TDS

Proyek Pengujian

unit

test Result

Suhu defleksi ing panas

.C

117

Kekakuan lentur

Kg/mm2

14.0*1.05

Elastisitas lentur

Kg/mm2

4055

Kekuatan tarik

MPa

49.6

Kekuwatan Fleksural

MPa

108

Panyebaran geni

 

Kelas B 1

Kumelun berkembang

 

≤45

Finishing kekandelan lapisan

um

29

Atose pensil

H

3H

resistance impact

Ora retak sawise 60kg.cm.

Ukuran produk:

jeneng

Aluminium Composite Panel/ACP Panel

Panel kekandelan

3mm, 4mm, 6mm

Kandel Aluminium

0.5mm,0.4mm,0.3mm,0.21mm,0.18mm,0.15mm,0.12mm ect.

0.12mm, 0.1mm, 0.06mm

Jembar

1220mm (biasa), 1250mm, 1500mm, 1570mm etc.

Length

2440mm (biasa), 3050mm, 3200mm Max.6000mm

Ukuran standar

1220(Jembar)x2440(Dawa)x3mm(Ketebalan);

1500(Jembar)x3000(Dawa)x3mm(Ketebalan);

1250(Jembar)x2440(Dawa)x4mm(Ketebalan);

1500(Jembar)x3000(Dawa)x4mm(Ketebalan);

lumahing Rampung

Mirror, PE Coated, PVDF Coated, Printing

inti

Plastik non-beracun & low-density polyethylene (LDPE).

werna

warna RAL

图片 1

Tampilan Produk:

微 信 图片 _202202281121488
微 信 图片 _202202281121475
未 标题 -4
微 信 图片 _2022022811214814

Warna opsional:

图片 1

Fasilitas Pabrik: 

微 信 图片 _20220223165450
微 信 图片 _202202231654501
微 信 图片 _202203071613043
微 信 图片 _2022022811214821
微 信 图片 _2022022811214822
未 标题 -1
aplikasi
22SIGN3
33+SIGN2
packing
微 信 图片 _2022022811214816
微 信 图片 _2022022811214818
未 标题 -2
微 信 图片 _2022022811214815
FAQ

1

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

 

loro-lorone! Minangka Pabrik, kita duwe basis Pabrik dhewe ing Taizhou, provinsi Zhejiang. Sauntara kuwi, minangka pedagang, kita bakal nulungi para klien kanggo blanja siji-mandeg yen perlu, amarga kita duwe lisensi ekspor.

2

Apa MOQ sampeyan?

 

MOQ punika 200 sheets

3

Kepiye carane bisa entuk conto?

 

Sampel gratis, nanging angkutan udara bakal dikenani biaya yen dibutuhake.

4

Apa istilah pembayaran sampeyan?

 

T / T, L / C, Western Union

5Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?

Ya, kita duwe tes 100% sajrone produksi, lan pemeriksaan sampling 10% sadurunge dikirim.
6Apa lead time sampeyan kanggo produksi massal?

Biasane 2-3 minggu kerja.
7Pira palet sing bisa dimuat ing wadhah 20f?

Biasane 8 palet (sekitar 640 lembar).  
PANALITEN

Kategori panas