Kabeh Kategori
EN

Panel Komposit Aluminium PVDF

Omah>Products>Panel Komposit Aluminium PVDF

7
5
4
7
5
4

PVDF Coating Unbreakable Aluminium Composite Panel ACP


1.Carry a 20 years warranty
2.Color & gloss retention
3.Chalk resistance
4.Stain resistance & self-cleaning property
5.Chemical corrosion resistance
6.Excellent Flatness lan formability.
7. Water-proof, Fire resistance, insulasi swara
8.Weather Resistance & High Strength
9. Good Plasticity & Impact Resistance
10. Macem-macem lumahing lan werna
11. Bobot entheng nanging kaku kuat.
12. Biaya murah kanggo pangopènan lan gampang diresiki.
13. Pola & Desain Dekoratif Bisa Disesuaikan

Description

APA TEGESÉ PVDF COATING ING BASA INGGRIS:
Lapisan PVDF minangka salah sawijining jinis lapisan industri sing paling umum digunakake saiki. Jenis lapisan iki digawe kanthi polimerisasi vinylidene difluoride. Iki minangka plastik khusus sing kalebu kulawarga fluoropolimer lan digunakake ing aplikasi sing mbutuhake tingkat kemurnian lan kekuatan sing dhuwur, uga sing mbutuhake resistensi banget kanggo asam, pelarut, basa, lan panas. PVDF nduweni titik leleh sing cukup kurang, sing bisa uga migunani ing aplikasi tartamtu, sanajan tegese materi iki ora cocog kanggo sawetara aplikasi.
PVDF coatings are sold under several brand names, including Kynar, Hylar, and Solef, and commonly used within the chemical processing industry

Ukuran produk:

jeneng

Aluminium Composite Panel/ACP Panel

Panel kekandelan

3mm, 4mm, 6mm

Kandel Aluminium

0.5mm,0.4mm,0.3mm,0.21mm,0.18mm,0.15mm,0.12mm ect.

0.12mm, 0.1mm, 0.06mm

Jembar

1220mm (biasa), 1250mm, 1500mm, 1570mm etc.

Length

2440mm (biasa), 3050mm, 3200mm Max.6000mm

Ukuran standar

1220(Jembar)x2440(Dawa)x3mm(Ketebalan);

1500(Jembar)x3000(Dawa)x3mm(Ketebalan);

1250(Jembar)x2440(Dawa)x4mm(Ketebalan);

1500(Jembar)x3000(Dawa)x4mm(Ketebalan);

lumahing Rampung

Mirror, PE Coated, PVDF Coated, Printing

inti

Plastik non-beracun & low-density polyethylene (LDPE).

werna

warna RAL

图片 1

Tampilan Produk:

微 信 图片 _2022022811214719
未 标题 -2
微 信 图片 _11202202281121476
未 标题 -1

Warna opsional:

图片 1

Fasilitas Pabrik: 

微 信 图片 _20220223165450
微 信 图片 _202202231654501
微 信 图片 _202203071613043
微 信 图片 _2022022811214821
微 信 图片 _2022022811214822
未 标题 -1
aplikasi



Materi kasebut bisa digergaji, digiling, dilipat lan ditekuk kanthi nggunakake alat standar saka tukang logam lan fasad. Bisa uga dipasang utawa dipasang ing substruktur, utawa dipasang minangka kaset sing digantung. Kayata:

1) Dekorasi njaba lan interior kanggo bangunan.
2) Dekorasi lan mbenake tambahan kanggo bangunan lawas.
3) Tembok tirai, Langit-langit, jedhing, pawon lan loteng.
4) Papan iklan/papan reklame lan papan tandha.
5) Wallboards and ceilings for tunnels.
微 信 图片 _202202281121489
packing
微 信 图片 _2022022811214816
微 信 图片 _2022022811214818
未 标题 -2
微 信 图片 _2022022811214815
FAQ

1

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

 

loro-lorone! Minangka Pabrik, kita duwe basis Pabrik dhewe ing Taizhou, provinsi Zhejiang. Sauntara kuwi, minangka pedagang, kita bakal nulungi para klien kanggo blanja siji-mandeg yen perlu, amarga kita duwe lisensi ekspor.

2

Apa MOQ sampeyan?

 

MOQ punika 200 sheets

3

Kepiye carane bisa entuk conto?

 

Sampel gratis, nanging angkutan udara bakal dikenani biaya yen dibutuhake.

4

Apa istilah pembayaran sampeyan?

 

T / T, L / C, Western Union

5Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?

Ya, kita duwe tes 100% sajrone produksi, lan pemeriksaan sampling 10% sadurunge dikirim.
6Apa lead time sampeyan kanggo produksi massal?

Biasane 2-3 minggu kerja.
7Pira palet sing bisa dimuat ing wadhah 20f?

Biasane 8 palet (sekitar 640 lembar).  
PANALITEN

Kategori panas