Kabeh Kategori
EN

project

Omah>project

Omah Bangunan Exterior Material Konstruksi Banget Aluminium komposit panel ACP

Wektu: 2022-03-28 Hit 48

Panel komposit aluminium PE / PVDF bisa digunakake kanggo interior dekorasi tembok, bangunan kurang
cladding, dekorasi pasuryan toko, dekorasi interior partisi, lan liya-liyane. Iki bahan bangunan
uga becik kanggo digunakake ing papan reklame, signboard, langit-langit, eaves, balconies, pawon, jedhing,
galeri, trowongan, interior subway lan panggunaan industri liyane.

Sadurunge: Panel Komposit Aluminium digunakake kanggo Konstruksi Tembok Eksterior Gedung Kantor

Sabanjure: Pusat Seni & Pameran Bahan Bangunan Luar Ruangan ACM ACP

Kategori panas