Kabeh Kategori
EN

Panel Komposit Aluminium PE

Omah>Products>Panel Komposit Aluminium PE

6
4
2
6
4
2

High Quality PE Coating Aluminium Composite Panel ACP


1.Excellent Flatness lan formability.
2. Water-proof, Fire resistance, insulasi swara
3.Weather Resistance & High Strength
4. Good Plasticity & Impact Resistance
5. Macem-macem lumahing lan werna
6. Bobot entheng nanging kaku kuat.
7. Biaya murah kanggo pangopènan lan gampang diresiki.
8. Pola & Desain Dekoratif Bisa Disesuaikan

Description

Ukuran produk:

jeneng

Aluminium Composite Panel/ACP Panel

Panel kekandelan

3mm, 4mm, 6mm

Kandel Aluminium

0.5mm,0.4mm,0.3mm,0.21mm,0.18mm,0.15mm,0.12mm ect.

0.12mm, 0.1mm, 0.06mm

Jembar

1220mm (biasa), 1250mm, 1500mm, 1570mm etc.

Length

2440mm (biasa), 3050mm, 3200mm Max.6000mm

Ukuran standar

1220(Jembar)x2440(Dawa)x3mm(Ketebalan);

1500(Jembar)x3000(Dawa)x3mm(Ketebalan);

1250(Jembar)x2440(Dawa)x4mm(Ketebalan);

1500(Jembar)x3000(Dawa)x4mm(Ketebalan);

lumahing Rampung

Mirror, PE Coated, PVDF Coated, Printing

inti

Plastik non-beracun & low-density polyethylene (LDPE).

werna

warna RAL

图片 1

Tampilan Produk:

微 信 截图 _20220316120747
微 信 图片 _2022022811214814
未 标题 -2
未 标题 -4

Fasilitas Pabrik: 

微 信 图片 _20220223165450
微 信 图片 _202202231654501
微 信 图片 _202203071613043
微 信 图片 _2022022811214821
微 信 图片 _2022022811214822
未 标题 -1
aplikasi




Bahan kasebut bisa digergaji, digiling, dilipat lan ditekuk kanthi nggunakake

alat standar saka logam lan fasad

tukang bangunan. Iku bisa uga riveted utawa screwed ing substructure,

utawa dipasang minangka kaset sing digantung.

微 信 图片 _202202281121489
packing
微 信 图片 _2022022811214816
微 信 图片 _2022022811214818
未 标题 -2
微 信 图片 _2022022811214815
FAQ

1

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

 

loro-lorone! Minangka Pabrik, kita duwe basis Pabrik dhewe ing Taizhou, provinsi Zhejiang. Sauntara kuwi, minangka pedagang, kita bakal nulungi para klien kanggo blanja siji-mandeg yen perlu, amarga kita duwe lisensi ekspor.

2

Apa MOQ sampeyan?

 

MOQ punika 200 sheets

3

Kepiye carane bisa entuk conto?

 

Sampel gratis, nanging angkutan udara bakal dikenani biaya yen dibutuhake.

4

Apa istilah pembayaran sampeyan?

 

T / T, L / C, Western Union

5Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?

Ya, kita duwe tes 100% sajrone produksi, lan pemeriksaan sampling 10% sadurunge dikirim.
6Apa lead time sampeyan kanggo produksi massal?

Biasane 2-3 minggu kerja.
7Pira palet sing bisa dimuat ing wadhah 20f?

Biasane 8 palet (sekitar 640 lembar).  
PANALITEN

Kategori panas