Kabeh Kategori
EN

Babagan awake dhewe

Omah>Babagan awake dhewe

Sapa Wae

iTec-bond dumunung ing kutha Taizhou, provinsi Zhejiang, kanthi kantor penjualan ing shanghai.
Minangka Produsèn profesional saka panel komposit aluminium, kita kebak ngleksanakake sistem manajemen kualitas ISO9001, nggabungke pengalaman Manajemen produksi sugih lan peralatan produksi majeng, kanggo njamin produk qualified stabil lan pangiriman pas wektune.  

Sugeng rawuh, sampeyan bakal nemokake mitra sing bisa dipercaya!


QQ Gambar 20220325162441

QQ Gambar 20220325162456


QQ Gambar 20220325162501

QQ Gambar 20220325162513


Pameran Kita

iTec-bond rawuh ing pameran ing saindenging jagad ing taun kepungkur.
kayata FESPA ing Jerman, SGI ing Dubai, ISA ing AS, APPP EXPO, lan SIGN CHINA ing shanghai.
kita ketemu akeh kanca anyar. Saben pengalaman karo iTec-bond ndadekke loro kita nilai mirunggan luwih saka bisnis dhewe.
Kita percaya yen kita bakal ketemu maneh sawise kita ngalami COVID-19.
KETEMU LANGSUNG......


IMG_2192

IMG_2379 (20190510-155032)


IMG_3278
IMG_8366 (20220131-040929)

Kategori panas